Localizare

  • Terenul este situat in satul Snagov la aproximativ 25 de km fata de Bucuresti in apropiere de Autostrada Bucuresti Brasov , singurul nod dintre Bucuresti si Ploiesti fiind la Snagov la 3 km de teren.
  • In acest momentul accesul se face prin drumul european DN1, in aproximativ 25 de minute pornind din zona Aerogarii Baneasa
  • Odata cu finalizarea tronsnului Bucuresti-Ploiesti (2010) estimam un timp de acces da maxim 15 minute de la Mobexpert din Pipera unde va fi coborarea de pe autostrada Bucuresti – Brasov.

Terenul se afla la Numarul 1 pe Soseaua Snagovului, practic la intrarea in Snagov. Acest lucru va asigura un acces facil catre nodul de autostrada, loturile fiind numerotate cu 1D1-1D12, 1B1-1B10, 1C1-C11.

Alte puncte de reper ar fi:

– exact in dreptul terenului este un panou pe care este prezentat terenul si complexul “Gradina de vis” (panoul se vede doar cand se paraseste Snagovul).

– cand se merge catre Snagov pe partea stanga este padure iar pe partea dreapta camp. In momentul in care se ajunge la prima casa locuibila din Snagov, se face o curba de 30 grade la drepta, terenul este exact in dreptul acestei curbe.

– in dreptul terenului este o fantana cu un mic acoperis.